Mάκης Βορίδης: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Mάκης Βορίδης: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δολοφονική ενέργεια στην Αμφιάλη καταδίκασαν όλα τα κόμματα κατά την συζήτηση στη Βουλή. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αξίωσαν ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης ανέφερε σχετικά ότι «όταν οργανωμένα σύνολα ενώνονται για να διαπράττουν εγκλήματα ή πλημμελήματα, αυτό λέγεται εγκληματική οργάνωση».

«Ποια άλλη χρεία έχει η δικαιοσύνη για να επιληφθεί; Διότι αλλιώς απλώς παρακολουθούμε», πρόσθεσε ο κ. Βορίδης τονίζοντας ότι υπάρχει ένα πολιτικό ζήτημα, όπως η αντιμετώπιση μέσα σε πολιτικά πλαίσια μίας ιδεολογίας εναντίον μίας άλλης ιδεολογίας, αλλά «η αντιμετώπιση όμως ανθρώπων που συστηματικά βιαιοπραγούν και προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, γεννά και ζητήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ