Δένδιας: Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής, φέρνουμε νόμο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατάρτιση ένοπλης ομάδας - iefimerida.gr

Δένδιας: Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής, φέρνουμε νόμο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατάρτιση ένοπλης ομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτρόπαιη χαρακτήρισε τη δολοφονία στο Κερατσίνι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη Τύπου. «Τα τελευταία θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα στο Μελιγαλά και η αποτρόπαιη δολοφονία στο Κερατσίνι από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή δείχνουν τις προθέσεις του ναζιστικού μορφώματος. Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής», είπε ο κ. Δένδιας.

Παράλληλα προανήγγειλε δημόσιο διάλογο για πρόταση νομοθετικής παρέμβασης στα άρθρα περί εγκληματικής οργάνωσης και κατάρτισης ένοπλης ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ