Κεδίκογλου: «Οχι άλλη έκρηξη βίας»-Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Οχι άλλη έκρηξη βίας»-Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιφυλακτικός ως προς τα πολιτικά κίνητρα που οδήγησαν τα ξημερώματα στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη Κερατσινίου, εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΑΜΤ1, και τόνισε ότι ο πολιτικός κόσμος δεν πρέπει να επιτρέψει να χυθεί άλλο αίμα.

Ο κ.Κεδίκογλου αφού υπογράμμισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, είπε «όχι άλλη έκρηξη βίας» και έκανε λόγο για ένα τραγικό συμβάν «που πρέπει να καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ