Σκυλιά έφαγαν τα αφεντικά τους! - iefimerida.gr

Σκυλιά έφαγαν τα αφεντικά τους!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί το άκουσμα της είδησης πως επτά σκυλιά έφαγαν τα πτώματα των αφεντικών τους στον Καναδά. Πλέον οι αρχές προβληματίζονται έντονα για την τύχη των σκύλων με την ευθανασία να είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, τα σκυλιά δεν έχουν καμιά ευθύνη για τον θάνατο του ζευγαριού. Το πιθανότερο σενάριο για τον μυστηριώδη θάνατο του ζευγαριού είναι πως ό άντρας ηλικίας 67 ετών αυτοκτόνησε, όταν αντιλήφθηκε τον θάνατο της γυναίκας του, ηλικίας 57 ετών.

Τα επτά σκυλιά που διατηρούσαν στο σπίτι, ξαφνικά έμειναν εγκλωβισμένα χωρίς καμία φροντίδα και πιθανότατα η πείνα τα ανάγκασε να φάνε τα πτώματα των ιδιοκτητών τους. Μια γειτόνισσα παραξενεύτηκε από την απουσία του ζευγαριού, ειδοποίησε τις αρχές και σοκαρισμένοι ανακάλυψαν τα απομεινάρια του ζευγαριού στο σπίτι.

Πλέον ερωτηματικό αποτελεί η τύχη των σκύλων. Το κέντρο προστασίας αδέσποτων που για την ώρα φροντίζει τα σκυλιά, σκέφτεται να τα δώσει σε άλλες οικογένειες, όμως δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως τα σκυλιά που για δύο εβδομάδες τρεφόταν με ανθρώπινη σάρκα δεν είναι ασφαλές να έχουν επαφές με ανθρώπους και πρέπει να θανατωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Καναδάς σκυλιά ευθανασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ