Τον «έφαγαν» οι στημένες φάσεις - Βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί (1-4) - iefimerida.gr

Τον «έφαγαν» οι στημένες φάσεις - Βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί (1-4)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν μεν δυνατά, όμως πλήρωσαν ακριβά την κατάρρευσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τις στημένες φάσεις που οδήγησαν στη βαριά ήττα (1-4).

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με δύο δοκάρια στα πρώτα λεπτά, αλλά οι Γάλλοι προηγήθηκαν με τον Καβάνι (19'). Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 25' ο Βάις αποφεύγοντας δύο αντιπάλους έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και ως εκείνη την ώρα αδικούσε τους ερυθρόλευκους, που είχαν εξαιρετική εικόνα.

Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Γάλλοι πίεσαν και στο 68' ο Μότα σκόραρε με κεφαλιά μπροστά από τον Ρομπέρτο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαβέτσι. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, η φάση επαναλήφθηκε και ξανά από εκτέλεση κόρνερ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.
Η Παρί έφτασε κοντά στο 1-4, όταν ο Ιμπραΐμοβιτς κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Σάμαρη, αλλά ο Ρομπέρτο με διπλή απόκρουση δεν του επέτρεψε να σκοράρει. Το 1-4 έγινε τελικά, αλλά ξανά από κόρνερ, χάρη στον Μαρκίνιος που έπιασε την κεφαλιά στο 86 και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων

1ος όμιλος
Μάντσεστερ Γ. - Λεβερκούζεν 4-2
Σοσιεδάδ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-2

2ος όμιλος
Γαλατασαράι - Ρεάλ Μαδρίτης 1-6
Κοπεγχάγη - Γιουβέντους 1-1

3ος όμιλος
Μπενφίκα - Αντερλεχτ 2-0
Ολυμπιακός - Παρί Σ.Ζ. 1-4

4ος όμιλος
Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0
Βικτόρια Πλζεν - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ