ΑΚΤΟ και Ελληνοβρετανικό ενώνουν τις δυνάμεις τους - iefimerida.gr

ΑΚΤΟ και Ελληνοβρετανικό ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΑΚΤΟ και Ελληνοβρετανικό ενώνουν τις δυνάμεις τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία σημαντική συνεργασία προχώρησαν, μετά από συζητήσεις μηνών τα Κολλέγια ΑΚΤΟ και Ελληνοβρετανικό με σκοπό να αντιμετωπίσουν μαζί τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο.Τα δύο Κολλέγια χρησιμοποιούν πλέον από κοινού τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια μεγάλη σειρά προγραμμάτων σπουδών στους τομείς του Design, των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Τεχνολογίας, της Πληροφορικής, της Διοίκησης, της Αρχιτεκτονικής και της Ψυχολογίας.

Η βασική αρχή και των δύο κολλεγίων είναι να προσφέρουν στους σπουδαστές τους συνθήκες εκπαίδευσης αντίστοιχες με αυτές των ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του εξωτερικού

Και τα δύο κολλέγια πιστεύουν ότι είναι σημαντικό, οι σπουδαστές τους να μπορούν να επιλέγουν να φοιτήσουν σε αυτά, όχι ως μια δεύτερη λύση σε περίπτωση αποτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά ως συνειδητή πρώτη επιλογή τους, με βάση την ποιότητα της λειτουργίας τους.

Σημαντικό άλλωστε είναι το γεγονός ότι πρόσφατα λύθηκε οριστικά το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων των αποφοίτων τους, τα οποία δίδονται από βρετανικά πανεπιστήμια.

Η κίνηση των δύο Κολλεγίων και η μεταξύ τους συνεργασία προβάλλει την αποφασιστικότητά τους να ενισχύσουν την παρουσία τους στον νέο χάρτη της μεταλυκειακής εκπαίδευσης και δείχνει την ανταπόκρισή τους στην σύγχρονη τάση των συνεργασιών σε όλους τους τομείς της σημερινής οικονομίας.

Ακολουθεί το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο με το οποίο τα δύο κολλέγια παρουσιάζουν την συνεργασία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ