Βορίδης: Αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή αντιλαμβάνονται ότι πυροβολούν τα πόδια τους; - iefimerida.gr

Βορίδης: Αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή αντιλαμβάνονται ότι πυροβολούν τα πόδια τους;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή βάλει ευθέως κατά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, περιφρονεί με απόλυτο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα, άρα «τι δουλειά έχει με τη δεξιά;».


Αμφισβητώ τη δεξιά ταυτότητα της Χρυσής Αυγής, η οποία βάλλει κατά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Αναφερόμενος στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, σημείωσε ότι ψηφίζοντας τη Χρυσή Αυγή, θέλουν να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα και ξέρουν ότι η ΧΑ δε θα τους λύσει κανένα πρόβλημα.

«Αντιλαμβάνονται ότι στην πραγματικότητα πυροβολούν τα πόδια τους;» τόνισε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η αντιμετώπιση της ΧΑ είναι πρώτον η ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση και δεύτερον, όταν υπάρχουν παράνομες πράξεις, να διώκονται στην πληρότητά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ