Ο Ερως χρόνια δεν κοιτά: Διάσημες σταρ που βγαίνουν με πολύ μικρότερους τους άνδρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ερως χρόνια δεν κοιτά: Διάσημες σταρ που βγαίνουν με πολύ μικρότερους τους άνδρες [εικόνες]

Ο Ερως χρόνια δεν κοιτά: Διάσημες σταρ που βγαίνουν με πολύ μικρότερους τους άνδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πάντα προκαλεί συζητήσεις και σχόλια, ιδίως όταν αυτή αφορά μια μεγαλύτερη γυναίκα και έναν νεότερο άντρα. Και μπορεί εμείς να έχουμε ξεπεράσει τα «ταμπού», και να θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα μιας ώριμης γυναίκας να νιώθει έλξη από έναν μικρότερο (και να συνάπτει σχέση μαζί του), ωστόσο, απ" ό,τι φαίνεται, ένα τέτοιο στερεότυπο δύσκολα καταρρίπτεται.

Πιθανότατα, έχεις ακούσει και εσύ τον όρο «cougar», μια λέξη της αργκό που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τις γυναίκες, συνήθως των 40 και άνω που αναζητούν σεξουαλικές – κυρίως- σχέσεις με πολύ νεότερους άντρες. Ο όρος χρησιμοποιείται, βεβαίως, εκτενέστερα και ο χαρακτηρισμός περιλαμβάνει πλέον όλες τις γυναίκες εκείνες που σχετίζονται (ή ακόμα και παντρεύονται) νεότερους συντρόφους.

Στο χώρο του star system συναντάς πολλές τέτοιες περιπτώσεις, ενώ το «φαινόμενο» δεν είναι άγνωστο και στην ελληνική showbiz, καθώς πολλές celebrities τολμούν να τα φτιάξουν με «μικρούς» και χωρίς να το κρύβουν.

Δείτε τις πιο γνωστές celebrity cougars του Hollywood στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ