Έκοψε το πέος του άνδρα της με μαχαίρι και το πέταξε στα σκουπίδια - iefimerida.gr

Έκοψε το πέος του άνδρα της με μαχαίρι και το πέταξε στα σκουπίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 48χρονη συνελήφθη χτες στην Καλιφόρνια αφού έκοψε το πέος του άνδρα της και το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. Προκειμένου να πετύχε το ...στόχο της, η γυναίκα έριξε υπνωτικό στο φαγητό του σύζυγού της.

Μόλις αυτός ξύπνησε, η γυναίκα του τον είχε δέσει στο κρεβάτι, και αμέσως μετά του έκοψε το πέος και τους όρχεις με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, κάλεσε την άμεση βοήθεια ζητώντας βοήθεια. Μόλις έφτασε η αστυνομία, η 48χρονη παραδέχτηκε την πράξη της λέγοντας ότι ο σύζυγος «το άξιζε».

Η αστυνομία κατάφερε να βρει ένα μέρος των γεννητικών οργάνων, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι γιατροί θα καταφέρουν να επανασυγκολήσουν το επίμαχο μέλος του σώματος στον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά μέχρι στιγμής η γυναίκα δεν έχει αποκαλύψει για ποιον ακριβώς λόγο προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ