Η Εριέττα Κούρκουλου ναυλώνει δύο πούλμαν για Βουκουρέστι για να σώσει τα αδέσποτα στη Ρουμανία - iefimerida.gr

Η Εριέττα Κούρκουλου ναυλώνει δύο πούλμαν για Βουκουρέστι για να σώσει τα αδέσποτα στη Ρουμανία

SKYLI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστή για την αγάπη της και την ακτιβιστική της δράση για την προστασία των αδέσποτων, η Εριέτα Κούρκουλου, κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, συμμετέχει στη διεθνή κινητοποίησή εναντίον της θανάτωσης αδέσποτων ζώων στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την Espresso ναύλωσε δύο πολύλμαν που θα γεμίσουν με ζώφιλους και ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι στο τέλος του μήνα. Ολα αυτά στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για την απόφαση της βουλής στη χώρα, να θανατώνονται τα αδέσποτα που θα παραμένουν για δύο εβδομάδες σε καταφύγια φιλοξενίας χωρίς να βρουν κάποιον να τα υιοθετήσει.

Η Εριέττα Κούρκουλου ναυλώνει δύο πούλμαν για Βουκουρέστι για να σώσει τα αδέσποτα στη Ρουμανία | iefimerida.gr 0


Με προσωπική της ανάρτηση στο facebook η Εριέττα Κούρκουλου έκανε λόγο για σιχαμένα όντα και έγραψε «θα παλέψω για τη δικαιοσύνη αυτών των χαμένων ψυχών και θα κηρύξουμε όλοι μαζί πόλεμο στους αγριάνθρωπους που στηρίζουν αυτήν την πράξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ