Τα ζώδια της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου

Ζώδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

Ταύρος

Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Η οικογένεια και γενικά άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Δίδυμοι

Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι αξίζει να κουραστείτε τώρα με τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει,για να απολαύστε αργότερα τους καρπούς των προσπαθειών σας. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

Καρκίνος

Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Παράλληλα προσέξτε τη σχέση σας με την εργοδοσία και αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους για θέματα οικονομικής φύσεως. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.

Λέων

Αποφύγετε τις υπερβολές στους χειρισμούς για να έχετε μεγάλες πιθανότητες να ελέγξετε τις καταστάσεις με επιτυχία. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας.

Παρθένος

Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλευτητε σωστά, αποφύγετε τον πειρασμό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί, πριν προχωρήστε σε αποφάσεις.

Ζυγός

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή φάση ενώ παράλληλα έχετε ανακτήσει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Είστε άτομα ικανά και οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Προσέξτε πολύ και τις όποιες μετακινήσεις σας, ελέγξτε σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε εκπλήξεις.

Τοξότης

Αμφιβολίες και έντονα διλλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιες πληγές του παρελθόντος. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο τομέας της δουλειάς σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε προκλήσεις, επιβεβαιώσεις και σίγουρα πολλοί από εσάς θα ζήσετε την πιο ερωτική περίοδο ολόκληρης της χρονιάς.

Αιγόκερως

Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

Υδροχόος

Προσπαθείσετε να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και να ακούτε και τη γνώμη του συντρόφου σας, μερικές φορές. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ιχθείς

Συνεργάτες αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Βγείτε από την απομόνωση σας, οργανωθείτε καλύτερα γιατί σύντομα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ