13 Γερμανοί διαδηλωτές συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Δευτέρας [εικόνες] - iefimerida.gr

13 Γερμανοί διαδηλωτές συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Δευτέρας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετείχαν οι ΟΛΜΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, υπαλλήλοι νοσοκομείων, διοικητικοί από ΑΕΙ και ΤΕΙ, νεολαίες κομμάτων. Υπήρχαν όμως και 13 Γερμανοί διαδηλωτές.


Ήταν 13 άνθρωποι από 20-30 ετών, μέλη της νεολαίας του μεγάλου εργατικού συνδικάτου ver.di. Είχαν αναρτήσει το πανό τους στη γωνία Πανεπιστημίου και Χαριλάου Τρικούπη με το σύνθημα «United we stand!» (Είμαστε ενωμένοι!).
Το ver.di είναι γερμανικό εργατικό συνδικάτο που αριθμεί πάνω από 2.200.000 μέλη και έχει έδρα στο Βερολίνο. Ιδρύθηκε το 2001 από την ένωση τεσσάρων εργατικών συνδικάτων.
«Όταν ξεκίνησε η κρίση, περίμενα οι Έλληνες να αντιδράσουν πιο βίαια. Δυστυχώς αν δεν έρθεις στη χώρα, βλέποντας μόνο τις εικόνες που μεταφέρουν τα ΜΜΕ, δίνεται η εντύπωση ότι καίγεται η Αθήνα αλλά αυτό δεν συμβαίνει και είμαι σχεδόν περήφανος που βλέπω πολιτισμένη διαμαρτυρία. Επειδή έχουμε έλθει ξανά στην Ελλάδα γνωρίζαμε ότι θα είμαστε ασφαλείς. Είμαστε υπέρ και της απεργίας και των διαδηλώσεων. Ως εκεί», αναφέρει ένας εκ των Γερμανών διαδηλωτών. Πηγή Athens Voice

13 Γερμανοί διαδηλωτές συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Δευτέρας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
13 Γερμανοί διαδηλωτές συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Δευτέρας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ