Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με την οικογένεια ή και τους φίλους. Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Ταύρος

Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στη ζωή σας γενικότερα. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και καλή παρέα. Προτάσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αυτήν την εποχή θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Δίδυμοι

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε όμως μήπως μέσα στο κλίμα των ριζικών αλλαγών αδικήσετε κάποια πρόσωπα και κάνετε λάθος εκτιμήσεις.

Καρκίνος

Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον ερωτικό σας τομέα, δείχνουν ότι θα θελήσετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα μέσα στις σχέσεις σας. Προσέξτε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινείται ένα παρασκήνιο εις βάρος σας. Στα μέσα της εβδομάδος μην αφήσετε ένα μικρό παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον συναισθηματικό ή στον εργασιακό τομέα να σας επηρεάσει.

Λέων

Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας πλησιάσει και θα σας εκφράσει τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει για το πρόσωπο σας. Θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν και να σας δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.

Παρθένος

Αναμένονται πολλές εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων σας. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

Ζυγός

Στον οικονομικό σας τομέα τα άστρα προβλέπουν άνοδο και ότι θα πάρετε πίσω χρήματα που είχατε δανείσει. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέση σας. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

Σκορπιός

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Από καιρό περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του.

Τοξότης

Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να βρείτε ανθρώπους που σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιορίστε τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σας για να μην απογοητευτείτε, στον επαγγελματικό τομέα. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κεφάλαια και επενδύσεις. Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Ιχθείς

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Κινηθείτε με υπομονή και μεθοδικότητα και θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι εφήμερες σχέσεις και όχι οι μόνιμες. Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ