Mήνυση σε πασίγνωστο τραγουδιστή για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής [εικόνες] - iefimerida.gr

Mήνυση σε πασίγνωστο τραγουδιστή για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής κατηγορεί πασίγνωστο τραγουδιστή ένας παπαράτσι. Μάλιστα, ο φωτογράφος κατέθεσε μήνυση για το θέμα και έτσι ο σταρ θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο λόγος για τον Κάνιε Γουέστ ο οποίος είχε έρθει στα χέρια με έναν παπαράτσι τον περασμένο Ιούλιο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν εκνευρίστηκε από το... κυνηγητό με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον φωτογράφο που τον ακολουθούσε κατά πόδας.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επιχείρησε να πάρει τη φωτογραφική μηχανή από τον παπαράτσι με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζει και το σχετικό αδίκημα.

Ο καβγάς μεταξύ Κάνιες Γουέστ παπαράτσι κατεγράφη από άλλο φωτογράφο που βρισκόταν στο σημείο και δυστυχώς για τον τραγουδιστή αυτές οι εικόνες θα χρησιμοποιηθούν ως πειστήριο για την ενοχή του από τον παπαράτσι στις δικαστικές αίθουσες.

Mήνυση σε πασίγνωστο τραγουδιστή για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Mήνυση σε πασίγνωστο τραγουδιστή για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ