Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είπε ότι η τεχνολογία δεν ενώνει; Μπορεί για την πλειονότητα του κόσμου οι followers στο Twitter να αποτελούν μια ομάδα αγνώστων η επαφή με τους οποίους να γίνεται μέσω των 140 χαρακτήρων, εντούτοις ένας λάτρης του δημοφιλούς ιστόχωρου αποφάσισε να βγει εκτός δικτύου.

Ο συγγραφέας Ντέκλαν Ντινίν από τη Γλασκόβη της Βρετανίας, είναι αποφασισμένος να έρθει σε επαφή, πρόσωπο με πρόσωπο, και με τους 12.000 ακόλουθούς του στο Twitter σε ένα φιλόδοξο ταξίδι σε όλη τη χώρα.

Ο 32χρονος Ντινίν που βγάζει τα προς το ζην και ως μάγος, μέχρι στιγμής έχει συναντήσει 150 από τους χιλιάδες δικτυακούς του φίλους. Όπως αναφέρει μάλιστα στην Dailymail, η ιδέα προέκυψε ένα βαρετό Σάββατο. «Ήταν απόλυτα καρμικό. Ηξερα ότι θα είχε ενδιαφέρον, αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο», λέει ο με ενθουσιασμό ο Βρετανός «κυριολεκτικά ξεκίνησε για πλάκα», συμπληρώνει.

Το ανορθόδοξο οδοιπορικό ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο 32χρονος είχε μόλις 270 followers. Μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων, ο Ντινίν επισκέφτηκε 17 πόλεις ενώ η επικοινωνία για το κλείσιμο του ραντεβού γίνεται μέσω skype. «Οσους συναντώ είναι απίστευτα καλοσυνάτοι. Δεν υπάρχει κανείς δύστροπος. Αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η μαγεία του Twitter. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο με ποιον θα συνδεθείς ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε ακολουθήσουν χωρίς να γνωρίζουν το λόγο», δηλώνει με περηφάνια ο Βρετανός μάγος...

Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Βρετανός γνωρίζει από κοντά έναν-έναν τους 120.000 εικονικούς του φίλους στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ