Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν για εσάς και τα επαγγελματικά, αισθηματικά, κοινωνικά τα ζώδια για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Κριός

Διακατέχεστε από εκνευρισμό, διλλήματα και άγχος, τόσο για θέματα επαγγελματικά όσο και για θέματα οικογενειακά. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά η φιλικά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ταύρος

Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να σταματήσετε να επιβάλετε στο ταίρι σας τις δικές επιθυμίες. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία και να αποφύγετε άτομα που είναι ψυχικά φορτισμένα και απομυζούν ενέργεια και χρόνο από τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα είσαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί θα έλκετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας και θα είσαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα θελήσετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας για να γοητέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διώξετε ανασφάλειες και φοβίες που έχετε και να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.

Καρκίνος

Όσοι είστε μόνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, πιο ουσιαστικό. Προσέξτε οτιδήποτε έγγραφο υπογράφετε και μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Στο χέρι σας είναι να πετύχετε, αρκεί να μην διστάσετε στις δυσκολίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας. Συζητήστε με απόλυτη ειλικρίνεια με τον σύντροφο σας, τα θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν για την πορεία της σχέσης σας.

Λέων

Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Αν είστε από αυτούς που αναζητούν εργασία, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο, σε σύγκριση με αυτά που είχατε βρει. Εσείς που είσαστε μόνοι κάντε διακοπές και απολαύστε τις χαρές και τα φλερτ του καλοκαιριού. Μην προσπαθήστε να τον πλησιάσετε γιατί δε θα πετύχετε τίποτα τώρα. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές με αποτέλεσμα οι ρυθμοί και τα ωράριά σας να είναι εξαντλητικά. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας.

Ζυγός

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Κάντε κάτι να διορθώσετε τη κατάσταση γιατί τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να περιορίσετε τις σπατάλες. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Σκορπιός

Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως. Τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε και προωθήσετε τα σχέδιά σας. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ. Φροντίσετε να κάνετε καινούργια πράγματα μαζί του, για να ανανεώσετε την σχέση σας.

Τοξότης

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην ξεχνάτε ότι δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα ενθουσιαστείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Στον αισθηματικό τομέα προσέξτε λίγο τις απαιτήσεις σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το ταίρι σας για να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Η διάθεση σας να προσφέρετε έργο, καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση στην πελατεία σας θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδα σας. Κινηθείτε προσεκτικά με οργάνωση και μεθοδικότητα και μην ποντάρετε στην βοήθεια τρίτων προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σταματούν και σύντομα θα διαπιστώσετε ποια από τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας.

Υδροχόος

Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά πιεσμένοι φαίνεται να είναι οι περισσότεροι από εσάς αυτό το διάστημα. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες.

Ιχθυείς

Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους να και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Παράλληλα προσέξετε λίγο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην αφήνετε την νευρικότητα να σας κάνει να λέτε λόγια που δεν πρέπει. Παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Χαμηλή ενεργητικότητα αλλά και μια τάση για εσωστρέφεια ανά περιόδους, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ