Tα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας του Brighton για το θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη - iefimerida.gr

Tα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας του Brighton για το θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις πρώτες πληροφορίες για το θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη, που βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον περασμένο Απρίλιο στη Βρετανία, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Brighton.

Απαντώντας σε σχετικό e-mail του ιστοτόπου Flashnews.gr η αστυνομία του Brighton αναφερόμενη στο θάνατο του δημοσιογράφου που αποκαλύφθηκε την Παρασκευή μέσω ανακοίνωσης του πανεπιστημίου της ίδιας πόλης αναφέρει ότι το σώμα του Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη ανασύρθηκε από τον πάτο ενός γκρεμού στην περιοχή Beachy Head στο Eastbourne και είχε πολλαπλά τραύματα από την πτώση.

Ταυτόχρονα η αστυνομία του Brighton αναφέρει ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση.

Tα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας του Brighton για το θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη | iefimerida.gr 0

Ο ιστότοπος Flashnews αναφέρει επίσης, ότι σε νεότερο e-mail της βρετανικής αστυνομίας διευκρινίζεται ότι η πτώση έγινε τη νύχτα της 31 Μαρτίου και το πτώμα ανακαλύφθηκε το πρωί της επομένης καθώς και ότι στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που να δείχνει ότι ο δημοσιογράφος είχε πάει στην περιοχή με δικό του όχημα.

Tα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας του Brighton για το θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη | iefimerida.gr 1

Ταυτόχρονα με την ενημέρωση της Αγγλικής Αστυνομίας, ανακοίνωση ήρθε και από το Πανεπιστήμιο του Brighton που αναφέρει ότι ήταν πολύ δημοφιλής, ο θάνατος του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, ενώ έγινε και επιμνημόσυνη τελετή ένα μήνα μετά, την 1η Μαΐου 2013.

Πηγή: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ