Στα χνάρια μιας τραγωδίας: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ναυάγιο του Costa Concordia λίγο πριν την ανέλκυσή του [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα χνάρια μιας τραγωδίας: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ναυάγιο του Costa Concordia λίγο πριν την ανέλκυσή του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο χρόνια σχεδόν αργότερα από το ναυάγιο του Costa Concordia στα ανοιχτά της Ιταλίας κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους.

Η είδηση βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς τύπου, όχι μόνο για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και για το ότι ο καπετάνιος του πλοίου Φραντσέσκο Σκετίνο εγκατέλειψε πρώτος το πλοίο.

Τις μνήμες αυτής της τραγωδίας έρχεται να σβήσει σιγά σιγά η επιχείρηση ανέλκυσης του πλοίου που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το πρωί και θα ολοκληρωθεί σε 7-8 ώρες.

Τα συνεργεία έχουν ήδη πάει στην περιοχή για να προετοιμάσουν τη διαδικασία και το πρακτορείο reuters κατέγραψε εντυπωιακά με το φακό του το σημείο που βρίσκεται ακόμα το μισοβυθισμένο πλοίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ