Κουκουλοφόροι τους είχαν στήσει ενέδρα στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Κουκουλοφόροι τους είχαν στήσει ενέδρα στα Εξάρχεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται, ένας εκ των οποίων σοβαρά χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκαν από αναρχικούς στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν τραύματα στο κεφάλι από σφυρί!

Λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, πέντε άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων κατά τη στιγμή που έκαναν πεζή περιπολία δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.

Οι κουκουλοφόροι ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα πέτρες και σφυριά και είχαν στήσει καρτέρι-θανάτου στους αστυνομικούς. Στη συμπλοκή που ακολούθησε οι άγνωστοι κατάφεραν να αφαιρέσουν οπλισμό αλλά και γκλομπ από τους αστυνομικούς. Αμέσως στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι κουκουλοφόροι ξέφυγαν στα γύρω στενά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ