Παράταση έως τις 26 Σεπτεμβρίου για την προσκόμιση δικαιολογητικών στην Εφορία - iefimerida.gr

Παράταση έως τις 26 Σεπτεμβρίου για την προσκόμιση δικαιολογητικών στην Εφορία

Παράταση έως τις 26 Σεπτεμβρίου για την προσκόμιση δικαιολογητικών στην Εφορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς των φορολογούμενων για την εκκαθάριση των δηλώσεων και γι αυτό το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να δοθεί δεκαήμερη παράταση στην προσκόμιση των δικαιολογητικών ώστε να περιοριστούν οι ουρές στις Εφορίες.

Υπενθυμίζεται πως 155.000 φορολογούμενοι έπρεπε να μεταβούν στις Εφορίες προκειμένου να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν λάβει mail ή μήνυμα στο Taxisnet, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Κατά την εξέταση των στοιχείων που δηλώσατε με την δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2013, προέκυψε η ανάγκη ελέγχου των παραστατικών που πιστοποιούν την ακρίβεια των δηλωθέντων στοιχείων.

Ως εκ τούτου, σας καλούμε να προσκομίσετε ή να αποστείλετε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εκτύπωση της δήλωσης με τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια ΔΟΥ φορολογίας εισοδήματος, μέχρι 26.9.2013. Σε αντίθετη περίπτωση η δήλωσή σας θα προωθηθεί για έλεγχο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ