Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου

το ζώδιο του κριού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα.

Ταύρος

Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε. Ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή και με άτομα της οικογένειας σας απασχόλησαν και σας επηρέασαν αρνητικά. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν.

Δίδυμοι

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.

Καρκίνος

Ακούστε τι έχουν να σας πουν και σίγουρα κάποιες συμβουλές τους θα σας φανούν χρήσιμες, για να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Επιχειρηματικά ή και συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Οι υπόλοιποι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος.

Λέων

Η τύχη θα είναι με μέρος σας , καθώς θα παρουσιαστούν κάποια άτομα που θα εκτιμήσουν το έργο σας και θα σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Μη δεσμευτείτε σε κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας ταιριάζει ή να το μετανιώσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Δώστε προσοχή στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλλήματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη ενώ παράλληλα πάθη και εντάσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα πολλαπλασιαστούν. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους. Στα οικονομικά σας, θα είστε πολύ επιρρεπείς με την διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο....

Σκορπιός

Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και η ανταμοιβή θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Συνήθως σε μια σχέση φταίνε και οι δύο, για τα λάθη που γίνονται γι΄ αυτό προσπαθήσετε να διορθώσετε τα δικά σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο. Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν και να παρασυρθείτε πάνω στον ενθουσιασμό σας και κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας, προσέξτε πολύ. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Στον αισθηματικό τομέα οι πιθανότητες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παρά πολλές.

Αιγόκερως

Προσέξτε μόνον τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα.

Υδροχόος

Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να απασχολήσει έντονα κάποιους από εσάς μέσα από προβλήματα και υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι αστρολογικές τάσεις δεν υπόσχονται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες.

Ιχθείς

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ