Χαλάει ο καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Χαλάει ο καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ο καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Φθινοπωρινό του πρόσωπο μας δείχνει ο Σεπτέμβρης, αφού σήμερα Παρασκευή προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας με συννεφιά και τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά στα βορειοτέρα τμήματα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ