Στις ΗΠΑ με εισιτήριο οικονομικής και σε φθηνό ξενοδοχείο - iefimerida.gr

Στις ΗΠΑ με εισιτήριο οικονομικής και σε φθηνό ξενοδοχείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εισιτήριο στην οικονομική θέση και σε ένα δωμάτιο φθηνού ξενοδοχείο, προτίμησε να συνδιάσει την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον ο Υπουργός Μεταφορών Γ. Ραγκούσης. Κινήσεις συμβολικής σημασίας ίσως, που όμως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από πολιτικά πρόσωπα.

Το γεγονός αυτό σχολίασαν με θετικό τρόπο οι συνταξιδιώτες του στην πτήση και τόνισε επιπλέον ο δημοσιογράφος του MEGA Μιχάλης Ιγνατίου με ένα μήνυμά του στο twitter.

"Ο κ. Ραγκούσης ταξίδευσε στην Ουάσιγκτον οικονομική θέση.Επέλεξε να καταλύσει σε φθηνό ξενοδοχείο. Να τον μιμηθούν πρωθυπουργός και υπουργοί" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αιτία του ταξιδιού στάθηκε το πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» το οποίο κίνησε το ενδιαφέρων Αμερικάνων και Βραζιλιάνων και κάλεσαν τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών, να μιλήσει για το επαναστατικό, όπως το χαρακτήρισαν, πρόγραμμα που εφαρμόζεται ήδη στην Ελλάδα και δίνει στο κάθε πολίτη τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ