Στο Μαξίμου την Παρασκευή ο Group Chief Executive της Vodafone Βιτόριο Κολάο - iefimerida.gr

Στο Μαξίμου την Παρασκευή ο Group Chief Executive της Vodafone Βιτόριο Κολάο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Group Chief Executive της Vodafone Βιτόριο Κολάο και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone, Γλαύκο Περσιάνη, θα έχει την Παρασκευή στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κολάο βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της καθιερωμένης επίσκεψης του στις θυγατρικές του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού στην Ευρώπη. H ατζέντα της συνάντησης του πρωθυπουργού τον κ. Κολάο δεν έχει γίνει γνωστή.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουνίου, ο κ. Σαμαράς είχε συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Ελλάδος, Γλαύκο Περσιάνη και τον ομόλογο του στη Wind, Νάσο Ζαρκαλή.

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης και στις 15:00 θα δώσει το παρών στη Διεθνή Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση με αντικείμενο την απασχόληση των νέων, θα μετέχουν εκπρόσωποι νέων από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ εκτός από τον Πρωθυπουργό, αναμένεται να παραβρεθούν και μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ