H Κάρλα Μπρούνι με την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης - iefimerida.gr

H Κάρλα Μπρούνι με την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εξαιρετικές αναλογίες για εγκυμονούσα και μάλιστα 5.5 μηνών η Carla Bruni δεν κρύφτηκε όταν κατάλαβε ότι την φωτογραφίζουν παπαράτσι, που την «συνέλαβαν» στις διακοπές στην με τον Γάλλο πρόεδρο στην νότια Γαλλία.

Ο φακός εντόπισε τον Nicolas Sarkozy και την εγκυμονούσα σύζυγό του στο νησί Fort de Bregancon, όπου κάνουν ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά τους. Εκείνη, με φουσκωμένη κοιλίτσα και με καφέ μπικίνι έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρον την περίοδο που διανύει, στο πλευρό του τρυφερού συζύγου της. Αν και επισήμως, η Carla δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι περιμένει δίδυμα, όπως ακούστηκε, (ίσως να μην έχει επιβεβαιώσει επισήμως καν την εγκυμοσύνη της) η κοιλίτσα, που μεγαλώνει με ιλιγγιώδεις, ρυθμούς, μαρτυρά ότι ενδεχομένως οι πληροφορίες για διπλή χαρά στο Μέγαρο των Ηλυσίων να ευσταθούν. πηγή: star.gr

Δείτε τις φωτος:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ