Αρβανιτόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την Παιδεία για να ανατρέψει την κυβέρνηση» - iefimerida.gr

Αρβανιτόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την Παιδεία για να ανατρέψει την κυβέρνηση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος κατηγορώντας το κόμμα ότι «χρησιμοποιεί την Παιδεία για να ανατρέψει την κυβέρνηση».

Ο υπουργός σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ fm, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις όλων των στελεχών και του Αλέξη Τσίπρα καλεί τους μαθητές να κλείσουν τα σχολεία.

«Χρησιμοποιούν το εκπαιδευτικό σύστημα για μικροκομματικά οφέλη. Γίνεται σπέκουλα για να δημιουργηθεί αναταραχή στα σχολεία», είπε και χαρακτήρισε ατόπημα την «εκμετάλλευση του χώρου της Παιδείας και την ομηρία μαθητών, καθηγητών και γονιών».

Ο κ. Αρβανιτόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία είναι ελάχιστα και σημειακά και δεσμεύτηκε ότι είναι θέμα 3-4 ημερών να λυθεί το όποιο θέμα υπάρχει με τα ολοήμερα σχολεία.

«Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά και να θωρακιστούν τα παιδιά για να μείνουν έξω από αυτή την κρίση», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ