Γυναίκα βρίσκει μέσω των social media τον άνδρα που την βίασε όταν ήταν 13 - iefimerida.gr

Γυναίκα βρίσκει μέσω των social media τον άνδρα που την βίασε όταν ήταν 13

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα από τη Βρετανία με τη βοήθεια του facebook ανακάλυψε τον άνδρα που την είχε βιάσει όταν η ίδια ήταν μόλις 13 χρόνων.

Η Melinda Thomas, μητέρα πλέον, είχε κρατήσει μυστικό το τραγικό συμβάν για περίπου 30 χρόνια, όταν αποφάσισε να το καταγγείλει στην αστυνομία η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να κατηγορηθεί ο δράστης.

Τότε ήταν που αποφάσισε να αναλάβει μόνη της την αστυνομική έρευνα, άνοιξε λογαριασμό στο facebook και ζήτησε από γυναίκες που πιθανόν να είχαν βιασθεί από έναν μάυρο άνδρα την δεκαετία του '80 στην περιοχή του Swindon της Βρετανίας να επικοινωνήσουν μαζί της.

Το αποτελεσμα την δικαίωσε πλήρως όταν ακόμη δύο γυναικές που είχαν πέσει θύματα του ίδιου βιαστή ήρθαν σε επαφή μαζί της ενώνοντας τις ιστορίες τους πήγαν στην αστυνομία όπου οι καταθέσεις και των τριών γυναικών έδωσαν στις αρχές τα αδιάσειστα στοιχεία που χρειάζονταν ούτως ώστε να συλληφεί για το βιασμό τους ο 53χρόνος Orville Vaughan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook βιασμός Βρετανίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ