Δικηγόρος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπλε σνίκερς και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.200 δολαρίων - iefimerida.gr

Δικηγόρος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπλε σνίκερς και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.200 δολαρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μην 'παίζετε' με τα παπούτσια μου», είπε ο δικηγόρος Κάταλιν Ντανκού απευθυνόμενος στη έδρα δικαστηρίου, στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία. Ο δικηγόρος, εμφανίστηκε σε δίκη φορώντας την καθιερωμένη τήβεννο ενώ την εμφάνισή του ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι μπλε αθλητικών σνίκερς και ένα τζιν παντελονι.

«Είμαι ευπρεπής, ξυρισμένος και φρέσκος. Σκοπεύω να αμφισβητήσω το πρόστιμο», δικαιολογήθηκε και δήλωσε ότι για την αγορά των συγκεκριμένων παπουτσιών ξόδεψε μια μίνι περιουσία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης καλείται να καταβάλει το ποσό των 1200 δολαρίων, περίπου, έπειτα από πρόστιμο που του επέβαλε ο πρόεδρος του δικαστηρίου για απρεπή αμφίεση.

Η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε καθώς ο δικαστής ζήτησε την απομάκρινση του Ντανκού ενώ οι πέντε κατηγορούμενοι που υπεραρασπιζόταν κατηγορούνται για την κλοπή επτά έργων των Πικάσο, Ματίς και Μονέ, τα οποία είχαν κλαπεί τον περασμένο Οκτώβριο από γκαλερί του Ρότερνταμ.

Πηγή: heraldextra.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ