Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά, ενώ ευνοούνται και τα δημιουργικά σχέδια. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες που έχετε. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Ταύρος

Εντάσεις διαπληκτισμοί και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού δεν αποκλείεται να μπουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα βάλετε στόχο να γοητεύσετε τους πάντες με την εμφάνιση σας και θα το πετύχετε. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό και καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με το ταίρι σας, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτέλεσματα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας.

Δίδυμοι

Εσείς που είστε μόνοι θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώνοντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπετε για εσάς. Στα ερωτικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο σας και θα του προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστείτε σε πολλά θέματα τη βοήθεια των συνεργατών σας.

Καρκίνος

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μια σημαντική επιτυχία αρχίζει να διαφαίνεται. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν. Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο.

Λέων

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Αυτό το διάστημα τα έξοδα σας θα αυξηθούν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη ψυχαγωγία σας. Διανύετε μια περίοδο όπου θέματα δουλειάς σας απασχολούν σε έντονο βαθμό. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως.

Παρθένος

Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς με τρίτους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά ραντεβού ή να κλείσετε συμφωνίες που καθυστερούσαν το τελευταίο διάστημα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες και τους ανώτερους σας.

Ζυγός

Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών τελείωσαν και τώρα θα πρέπει να περάσετε στην δράση. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τον σύντροφο σας και να δέχεστε την κριτική του γιατί το κάνει από αγάπη και ενδιαφέρον για σας. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Προτιμήστε τον ήρεμο διάλογο για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη ψυχολογία σας και το ταίρι σας θα μπερδευτεί με την συμπεριφορά σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Τοξότης

Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση.

Αιγόκερως

Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα λύσετε τις διαφορές που είχατε με το ταίρι σας και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα μαζί. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να προετοιμαστείτε γιατί θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Ιχθείς

Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ