Το ρετρό μπικίνι της Μπιγιονσέ που απογοήτευσε εκείνους που λατρεύουν τις ζουμερές καμπύλες της [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ρετρό μπικίνι της Μπιγιονσέ που απογοήτευσε εκείνους που λατρεύουν τις ζουμερές καμπύλες της [εικόνα]

Το ρετρό μπικίνι της Μπιγιονσέ που απογοήτευσε εκείνους που λατρεύουν τις ζουμερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα σε διακοπές που μοιάζουν ονειρικές. Αυτό δεν σημαίνει πως θα άφηνε στην τύχη της την γκαρνταρόμπα της. Η Μπιγιονσέ λοιπόν φροντίζει να εμφανίζεται ακόμη και στην παραλία ντυμένη ως σταρ. Μόνο που στις τελευταίες της βουτιές απογοήτευσε τους θαυμαστές της.

Η Μπιγιονσέ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της με ένα ρετρό πράσινο μπικίνι. Κανείς δεν αρνείται πως το συγκεκριμένο μαγιό έχει περίσσιο στυλ και σίγουρα ταιριάζει με τα νερά της Μεσογείου τα οποία απολαμβάνει η σταρ της ποπ. Το μόνο κακό για εκείνους που θαυμάζουν τις εκρηκτικές καμπύλες της ήταν πως το μπικίνι δεν άφησε σε κοινή θέα τα οπίσθια-σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας.

Το ρετρό μπικίνι της Μπιγιονσέ που απογοήτευσε εκείνους που λατρεύουν τις ζουμερές καμπύλες της [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ