Σπείρα διαρρηκτών «θερίζει» ανενόχλητη εξοχικές κατοικίες στα Ροζενά Ευρωστίνης της Δυτικής Κορινθίας και οι αρχές περί άλλα τυρβάζουν! - iefimerida.gr

Σπείρα διαρρηκτών «θερίζει» ανενόχλητη εξοχικές κατοικίες στα Ροζενά Ευρωστίνης της Δυτικής Κορινθίας και οι αρχές περί άλλα τυρβάζουν!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουίζει εδώ και χρόνια ο τόπος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί καμία σημαντική εξέλιξη: απροστάτευτοι από σπείρα (ή σπείρες) διαρρηκτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Ροζενών Ευρωστίνης, αλλά και στην ευρύτερη δυτική Κορινθία, βρίσκουν τις εξοχικές τους κατοικίες ρημαγμένες, καθώς οι διαρρήκτες δεν περιορίζονται στις όποιες συσκευές και αντικείμενα αξίας, αλλά «σηκώνουν» μέχρι και τα χαλιά...

Πρόσφατο «θύμα» εξοχική κατοικία στον οικισμό Κουμαριά, όπου Αθηναίος ιδιοκτήτης κλήθηκε να σπεύσει στην οικία του την οποία οι διαρρήκτες είχαν κυριολεκτικά απογυμνώσει.

Το φαινόμενο «ευδοκιμεί» εδώ και χρόνια, φήμες κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, αλλά φαίνεται πως οι αρχές είναι ανίκανες όχι μόνο να βρουν τους δράστες και τα κλοπιμαία, αλλά και να λάβουν προληπτικά μέτρα, περιορίζοντας τις διαστάσεις του φαινομένου.

Ειδικά στους πιο ορεινούς και μοιραία πιο απομονωμένους οικισμούς των Ροζενών σπάνια θα δει κανείς οχήματα της αστυνομίας να περιπολούν την ημέρα, πόσο μάλλον τη νύχτα, με τους κατοίκους να επαφίενται για την ασφάλεια της ιδιοκτησίας τους στους γείτονες ή στην... τύχη.

Και αναρωτιέται κανείς: είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να εντοπιστούν οι υπαίτιοι σε μία περιοχή που οι πάντες γνωρίζουν τους πάντες, οι πληροφορίες κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και οι φήμες για τις τακτικές των σπειρών οργιάζουν;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ