3D or not 3D? - iefimerida.gr

3D or not 3D?

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν μετά από πολλά χρόνια οι geeks με τη στερεοσκοπική όραση και τα bio-games θα κοιτούν πίσω στο παρελθόν, θα αντιμετωπίζουν το ολοκαίνουριο Nintendo 3Ds, ως τη στιγμή που η τρισδιάστατη τεχνολογία έγινε mainstream.

Φυσικά μιλάμε για την 3D φορητή παιχνιδομηχανή της Nintendo, που σπάει τον δεσμό μεταξύ τρισδιάστατης εικόνας και ειδικών γυαλιών, αφού μπορεί κανείς να δει και -κυρίως – να παίξει 3D περιεχόμενο χωρίς αυτά. Γεγονός που ΕΙΝΑΙ επαναστατικό αφού σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να το βλέπουμε σε μορφή κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων και άλλων οθονούχων gadgets.

To Nintendo 3Ds διευρύνει τη χρήση ακόμα μιας εντυπωσιακής τεχνολογίας. Αυτής του Augmented Reality (επαυξημένης πραγματικότητας) αφού έχει τη δυνατότητα να διαβάζει και να αναγνωρίζει σχήματα στο χώρο και να προβάλει επάνω τους τρισδιάστατα αντικείμενα. Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι περιεχόμενο αντάξιο των προσδοκιών μας, πέραν μερικών demo που έρχονται μαζί με τη συσκευή.

Από: SpyrosVJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3d
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ