Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ; - iefimerida.gr

Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ;

Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Audi Nanuk είναι εντυπωσιακό, ενώ κατά κάποιο τρόπο είναι σα χαμαιλέοντας: κατεβάζεις την πνευματική ανάρτηση όσο πιο χαμηλά γίνεται και μοιάζει σαν ένα κλασικό σούπερ σπορ μοντέλο. Την ανεβάζεις στο ψηλότερο σημείο της και δείχνει σαν SUV που μπορεί να περάσει από παντού, ενώ στα ενδιάμεσα στάδια φαίνεται σαν κράμα και των δύο.

Το βέβαιο είναι ότι βασίζεται στο Parcour, το πρωτότυπο της Lamborghini που είχε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό ο πολύς Giorgetto Giugiaro, ενώ δανείζεται μέχρι και τις πόρτες του που ανοίγουν προς τα πάνω. Από την άλλη η μεγάλη μάσκα είναι η κλασική των σύγχρονων Audi και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την προέλευσή του, ενώ αν και φουτουριστικό το εσωτερικό είναι πιστό στο στυλ της εταιρείας από το Ingolstadt.

H οποία δεν διστάζει να τοποθετήσει στο πίσω μέρος του σούπερ σπορ concept της και σε κοινή θέα, όπως στο R8, έναν κινητήρα πετρελαίου μεν, αλλά όχι όποιον κι όποιον δε. Πρόκειται για έναν θηριώδη V8 5.000 κυβικών, ο οποίος με τη βοήθεια δύο turbo αποδίδει 544 ίππους και εξασφαλίζει στο βαρύ Nanuk (1.900 κιλά) που στρίβει με τα τέσσερα καθότι διαθέτει τετραδιεύθυνση, εξαιρετικές επιδόσεις. Σε νούμερα αυτό σημαίνει 0-100 σε 3,8 δεύτερα και τελική 305!

Το Audi Nanuk είναι αμφίβολο αν θα ξεπεράσει ποτέ το στάδιο του πρωτότυπου και φτάσει, έστω και σε κάποια διαφοροποιημένη μορφή, στην παραγωγή. Το πιο πιθανό είναι ότι θα λειτουργήσει ως δότης σε ότι αφορά κάποια στοιχεία της εικόνας του στη νέα γενιά του R8.

Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ; | iefimerida.gr 0
Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ; | iefimerida.gr 1
Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ; | iefimerida.gr 2
Audi Nanuk: Χαμηλό SUV ή ψηλό σούπερ σπορ; | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ