Έπιασαν πλαστογράφο τους βγήκε δολοφόνος! - iefimerida.gr

Έπιασαν πλαστογράφο τους βγήκε δολοφόνος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνέλαβαν πριν λίγες μέρες δύο Ιρακινούς που κατηγορούνταν για πλαστογραφία, όμως η προανακριτική έρευνα έβγαλε λαβράκι

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών, έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, και εντοπίστηκαν ύστερα από πληροφορίες πως διακινούσαν πλαστά έγγραφα σε αλλοδαπούς στις περιοχές Ομόνοιας και Αιγάλεω. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι τους στο Περιστέρι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ταξιδιωτικών εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητας, φωτογραφίες τύπου διαβατηρίων άλλων αλλοδαπών, υπεύθυνες δηλώσεις και άλλα έγγραφα. Παράλληλα ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, ο 32χρονος Ιρακινός θεωρείται ύποπτος για πυροβολισμούς εναντίον Ιρακινών και τον τραυματισμό του ενός.

Όμως η προανακριτική έρευνα αποκάλυψε ότι ο 32χρονος έχει κατηγορηθεί και για φόνο από πρόθεση στη γειτονική Τουρκία και μάλιστα εναντίον του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ