Οι Scorpions επισκέφθηκαν την «Κιβωτού του Κόσμου» και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά - iefimerida.gr

Οι Scorpions επισκέφθηκαν την «Κιβωτού του Κόσμου» και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά

Οι Scorpions επισκέφθηκαν και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αθήνα το ροκ συγκρότημα Scorpions επισκέφθηκε χθες το πρωί τους χώρους της «Κιβωτού του Κόσμου», της εθελοντικής οργάνωσης που δημιούργησε πριν από περίπου 15 χρόνια ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου με κύριο σκοπό την φροντίδα των παιδιών που έχουν ανάγκη καθώς και την στήριξη των άγαμων ή κακοποιημένων μητέρων τόσο από την Ελλάδα όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και ενθουσιασμού το συγκρότημα τραγούδησε μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού το δημοφιλές και επίκαιρο «Wind of Change» ενώ παράλληλα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και ενημερώθηκε αναλυτικά για το πολύπλευρο έργο που προσφέρει.

Ο Frontman του συγκροτήματος Κλάους Μάινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, μίλησε για τη θερμή σχέση του με το Ελληνικό κοινό ενώ αναφερόμενος στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας δήλωσε ότι «ξέρουμε τι περνάει η Ελλάδα αλλά ελπίζουμε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ