Σήμερα η προκαταβολή σύνταξης σε 7.634 υπαλλήλους του Δημοσίου - iefimerida.gr

Σήμερα η προκαταβολή σύνταξης σε 7.634 υπαλλήλους του Δημοσίου

Σήμερα η προκαταβολή σύνταξης σε 7.634 υπαλλήλους του Δημοσίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προβλεπόμενη προκαταβολή σύνταξης σε 7.634 δημοσίους υπαλλήλους που αποχώρησαν μετά το Μάρτιο του 2013 πιστώνεται εντός της ημέρας μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ο αριθμός των συγκεκριμένων υπαλλήλων, είναι υψηλότερος κατά 60% σε σχέση με τον αντίστοιχο του Αυγούστου, οπότε και είχαν λάβει την προκαταβολή 4.752 υπάλληλοι.

Aπό τους 7.843, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, υπαλλήλους του Δημοσίου που αποχώρησαν από την 1η Μαρτίου 2013 έως και την 5η Σεπτεμβρίου 2013, προκαταβολή σύνταξης θα λάβει το 97,3% αυτών.

Η εφαρμογή της ρύθμισης, όπως ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας, που αφορά στην προκαταβολή της σύνταξης, η οποία είναι πέραν των δεσμεύσεων της χώρας έναντι των εταίρων και δανειστών, έχει σχεδόν πλήρως ομαλοποιηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ