Έχω και facebook, πάμε μια βόλτα; - iefimerida.gr

Έχω και facebook, πάμε μια βόλτα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια κίνηση ΜΑΤ που στοχεύει κυρίως σε δημόσια πρόσωπα, οργανισμούς και εταιρίες, χωρίς φυσικά να αποκλείει τους απλούς χρήστες, το facebook δίνει πια τη δυνατότητα μετατροπής του απλού προφίλ, σε facebook page.

Έτσι, όσοι και όσες είχαν χρησιμοποιήσει το facebook για να προβάλλουν προϊόντα, υπηρεσίες ή τον εαυτό τους, δημιουργώντας μια απλή σελίδα profile, έχουν πλέον τη δυνατότητα να τη μετατρέψουν σε μια grande σελίδα με μερικές απλές κινήσεις. Προσοχή μόνο γιατί άπαξ και γίνει η μετατροπή, η ενέργεια αυτή είναι μη αναστρέψιμη. Οπότε ίσως θα ήταν καλό να κατεβάσετε όλα τα στοιχεία του παλιού profile (ονόματα, φίλους, προτιμήσεις) πριν προβείτε στην αλλαγή.

Για να κάνει κανείς το… μεγάλο βήμα και να μετατρέψει τον εαυτό του ή τη μπίζνα του σε θεσμό, αρκεί ένα κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/pages/create.php?migrate

Από: SpyrosVJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ