Ταξίδι αστραπή Σαμαρά στις Βρυξέλλες λίγο πριν την άφιξη της Τρόικα - Η ατζέντα των επαφών του - iefimerida.gr

Ταξίδι αστραπή Σαμαρά στις Βρυξέλλες λίγο πριν την άφιξη της Τρόικα - Η ατζέντα των επαφών του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί λίγο πριν την άφιξη της Τρόικα στην Αθήνα ο πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους αξιωματούχους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας στις 17 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα συζητήσει με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου του 2014.

Ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλα Μπαρόζο, τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσει στο ταξίδι του στις Βρυξέλλες ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας ο οποίος και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τα ανώτατα όργανα της ΕΕ, εν όψει της ανάληψης της προεδρίας από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ