Αυστριακοί Εθνικιστές: Σταματήστε την βοήθεια προς την Ελλάδα- Είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο - iefimerida.gr

Αυστριακοί Εθνικιστές: Σταματήστε την βοήθεια προς την Ελλάδα- Είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι σε ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα είναι ο επικεφαλής των Αυστριακών Εθνικιστών Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, ο οποίος χαρακτηρίζει τη χώρα μας «βαρέλι δίχως πάτο» και εκτιμά πως δεν θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Στις προκλητικές δηλώσεις του, ο Αυστριακός πολιτικός υποστηρίζει πως παρά το προσωρινό «φρένο» που έχει βάλει η Ελλάδα στην οικονομική κρίση και παρά τις αυξημένες τουριστικές της επιδόσεις, η χώρα εξακολουθεί να μην έχει «καμία προοπτική», ενώ οποιοδήποτε πακέτο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας θα είναι «μάταιο», επισημαίνει ο Στράχε σε ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων από τυχόν νέα βοήθεια στην Ελλάδα θα κέρδιζαν μόνο οι τράπεζες ενώ θα έχαναν τόσο οι Έλληνες, όσο και οι φορολογούμενοι της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ