Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο ερωτικός τομέας θα είναι ισορροπημένος αλλά πάντα με προσοχή. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

Ταύρος

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Οι αστρολογικές τάσεις δεν υπόσχονται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε αξιόλογες προτάσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Καρκίνος

Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Λέων

Εξετάστε σχολαστικά τις όποιες αποφάσεις, σκέψεις ή ενέργειες προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε αυτή την εποχή σε αλόγιστες σπατάλες. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τα συναισθήματα σας. Σχεδία στόχοι και επιδιώξεις είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν.

Παρθένος

Η επικοινωνία και η οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα πετύχετε πολλά πράγματα σε επίπεδο εργασίας. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Όσοι δεν έχετε δει ακόμη κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας, κάντε υπομονή και θα έχετε τις ευκαιρίες σας από το φθινόπωρο και μετά. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας ότι, οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα σας γίνουν σημαντικές προτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά ακόμα δεν θα είστε σε θέση για να απαντήσετε άμεσα. Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πολλά από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορούν να βρουν τη λύση τους.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να προετοιμαστείτε γιατί θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Τοξότης

Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να χαλαρώσετε, βρίσκοντας τρόπους να αποβάλλετε το άγχος που έχετε για τα επαγγελματικά σας. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοηθήησουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για μερικά ζητήματα που σας απασχολούν καιρό.

Αιγόκερως

Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Μην διστάσετε να το κάνετε γιατί θα βρείτε θετική ανταπόκριση από την πλευρά του. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αξιολογήστε σωστά μη λειτουργήσετε με αυθορμητισμό και καλό θα ήταν να κινηθείτε σε συνεργασία με άλλους. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του. Η επικοινωνία αποτελεί το ισχυρό σας όπλο για αυτήν την εβδομάδα. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Ιχθείς

Βρίσκεστε σε μια δυναμική εποχή, όπου η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να μη βιάζεστε.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ