Πλεόνασμα ψεύτικων υποσχέσεων «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ - «Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πρωθυπουργό έχει αρχίσει» - iefimerida.gr

Πλεόνασμα ψεύτικων υποσχέσεων «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ - «Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πρωθυπουργό έχει αρχίσει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλεόνασμα ψεύτικων υποσχέσεων από τον Πρωθυπουργό «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχολιό του για τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο «Έθνος της Κυριακής».

Την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά την Κατοχή και η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται ραγδαία, οι δανειστές μας κάνουν πάρτι με τα όσα κέρδισαν από την υπόθεση του ελληνικού χρέους, ενώ ο πρωθυπουργός καμαρώνει για τις επιτυχίες του, σχολιάζει ειρωνικά η Κουμουνδούρου για τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πλεόνασμα ψεύτικων υποσχέσεων καταλαγιζοντας στον Πρωθυπουργό προσπάθεια εξωραϊσμού της σημερινής βάρβαρης μνημονικής πραγματικότητας.

«Το νέο τρίτο μνημόνιο που ετοιμάζεται να υπογράψει ο κ. Σαμαράς, ακολουθώντας την στρατηγική της εθελούσιας υποταγής στους δανειστές, θα οδηγήσει στην πλήρη κοινωνική ισοπέδωση. Τα ψέματα, όμως, κάποτε τελειώνουν.Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει», υποστήριζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μία από τα ίδια ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολλές ύβρεις, μηδέν προτάσεις», ήταν η λακωνική απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Ευ. Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ταχυδακτυλουργικές λύσεις

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για ταχυδακτυλουργίες, απαντώντας και όσους υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη νομιμοποίησή της:

«Αν ο ελληνικός λαός θελήσει μια άλλη επιλογή, θελήσει την επιλογή να ακυρώσει τις θυσίες του και να δοκιμάσει λύσεις οι οποίες είναι, δεν λέω τυχοδιωκτικές, λέω ταχυδακτυλουργικές, μεταφυσικές, που μπορούν να βγουν από το καπέλο ή από το μανίκι ενός νέου, ξύπνιου πολιτικού, ο οποίος θέλει να ηγηθεί της χώρας, ας το δοκιμάσει. Είναι μια επιλογή την οποία μπορεί να κάνει ο ελληνικός λαός. Οσο, όμως, υπάρχει η εντολή των εκλογών του Ιουνίου του 2012, υπάρχει η πλειοψηφία αυτή, για τη σωτηρία των ανθρώπων αυτής της χώρας, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτή τη δουλειά η οποία θα κριθεί στο τέλος», υπογράμμισε ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει:

«Δεν μπορείς να μιλάς στο όνομα της λογικής, μιας δύσκολης πολιτικής, στο όνομα της αλήθειας, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις παραδοσιακές μεθόδους, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, που παρουσιάζουν εύκολες λύσεις ως εφικτές. Αυτός ο αγώνας είναι απολύτως άνισος και μπορεί να αποδειχθεί και καταστροφικός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ