Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε.

Ταύρος

Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται άκρως θετικές για τους περισσότερους από εσάς.

Δίδυμοι

Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Καρκίνος

Δείξτε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα πάρετε την επιβράβευση που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Ο έρωτας σας παρασύρει. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Λέων

Είναι πολλά τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Μην ξεχνάτε ότι δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε.

Παρθένος

Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στα οικονομικά σας, με τις κινήσεις που θα κάνετε θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Σχέσεις οι οποίες αποδειχθήκαν προβληματικές μέσα από λάθος συμπεριφορές ή αποκαλύψεις πολύ πιθανόν τώρα να λάβουν τέλος.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ευτυχία. Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Σήμερα δεν θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σε αδράνεια και θα τρελαίνεσαι όταν ακούς τους άλλους να σου λένε «δεν μπορώ». Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να προσέξτε τα έσοδα σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Θέματα εργασιακά και υγείας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανάγετε το φλερτ σε καλοκαιρινά παιχνίδια. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα σας αναθέσουν καινούργιες ευθύνες.

Τοξότης

Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χεριά σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Προσέχετε την υγεία σας για να μην καταρρεύσετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θα εισπράξετε κάποια καθυστερούμενα χρήματα αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε κάνοντας καινούργια έξοδα. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε τώρα να τα βρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ σας.

Υδροχόος

Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Παράλληλα θα ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς μέσα στη δουλειά σας και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, ώστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Ιχθείς

Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι δύσκολες αστρολογικές τάσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Στα οικονομικά σας φροντίστε να κλείσετε ή να μειώσετε τα χρέη σας και μην ανοιχτείτε περισσότερο.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ