Αυτές οι σχολικές τιμωρίες πονάνε - Μέχρι μπορεί να φθάσει η «εφευρετικότητα» κάποιων [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές οι σχολικές τιμωρίες πονάνε - Μέχρι μπορεί να φθάσει η «εφευρετικότητα» κάποιων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες ασυνήθιστων και συνάμα οδυνηρών τιμωριών σε μαθητές σχολείων.

Σε μια νέα μορφή βασανιστηρίου η κοπέλα στη φωτογραφία αναγκάστηκε να γονατίσει πάνω σε παγωμένα ρεβύθια. Ε, αυτός ο τρόπος τιμωρίας χρησιμοποιείται από ορισμένους για σωφρονισμό των μαθητών ή για να τους κάνουν «πιο υπάκουους».

Η εικόνα όμως αυτή έχει κάνει το γύρο του Ίνερνετ. Κάποιοι λένε ότι είναι από την τιμωρία ενός κοριτσιού από τον δάσκαλό της, άλλοι όμως ιχυρίζονται ότι προέρχεται από ένα website που απευθύνεται σε άτομα που απλά γουστάρουν να βλέπουν τέτοιου είδους τιμωρίες από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κι όμως, το πιστεύετε δεν το πιστεύετε υπάρχουν κάποιοι που βρίσκουν ευχαρίστηση βλέποντας περίεργες τιμωρίες και ανθρώπους να υποφέρουν.

Σε μια άλλη περίπτωση επικεφαλής σχολείου της Αριζόνα υποχρέωσε δύο μαθητές του που είχαν προηγουμένως πιαστεί στα χέρια, να καθίσουν σε δύο καρέκλες πιασμένοι χέρι - χέρι μπροστά σε όλος τους συμμαθητές τους.

Αυτές οι σχολικές τιμωρίες πονάνε - Μέχρι μπορεί να φθάσει η «εφευρετικότητα» κάποιων [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι μαθητές του σχολέιου απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την ντροπιαστική για τους δύο εφήβους εικόνα και οι φωτογραφίες έκαναν και πάλι το γύρο του διαδικτύου.

Ο διευθυντής του σχολείου εξετάστηκε στο πλαίσιο έρευνας για την ασυνήθιστη τιμωρία, τελικά όμως προέκυψε πως δεν είχε κάνει κάτι κακό, ενώ κράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα τη θέση του στο σχολείο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ