Ημερομηνία λήξης για την καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ: Εγκαταλείπει το στίβο το 2016 - iefimerida.gr

Ημερομηνία λήξης για την καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ: Εγκαταλείπει το στίβο το 2016

Ημερονμηνία λήξης για την καριέρα του Γιουσείν Μπολτ: Εγκαταλείπει το στίβο το 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρεμάει τα παπούτσια του ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου Γιουσεϊν Μπολτ. Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος, σκοπεύει να εγκαταλείψει τον αθλητισμό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας.

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ESPN και όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μπολτ: «Νομίζω πως θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ, στην κορυφή και έχοντας κυριαρχήσει για τόσο μεγάλο διάστημα. Πάντως για να θεωρούμαι ανάμεσα στους αθλητές-θρύλους (Μοχάμεντ Άλι, Πελέ), όλων των εποχών (σε όλα τα σπορ), θα πρέπει να συνεχίσω μέχρι τέλους»

Ο Μπολτ ήταν ο αθλητής φαινόμενο των ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αφού σάρωσε τα παγκόσμια ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, ενώ έχει συνολικά 6 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 8 χρυσά μετάλλια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ