To γερμανικό συνδικάτο IG Metal βγάζει σποτάκι και κοροϊδεύει τους πολιτικούς -Πάρτε τσεκούρι, είναι το σύνθημα [βίντεο] - iefimerida.gr

To γερμανικό συνδικάτο IG Metal βγάζει σποτάκι και κοροϊδεύει τους πολιτικούς -Πάρτε τσεκούρι, είναι το σύνθημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Γερμανία χαλαρώνει», ξεκινά ειρωνικά το σποτ του κορυφαίου συνδικάτου της χώρας ενόψει των εκλογών, δείχνοντας μία πλημμυρισμένη περιοχή στην οποία κάποιος επέλεξε να κάνει... σκι, συνταξιούχους σε ασκήσεις και άλλα... ακατανόμαστα από κωμικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο.

Τα πλάνα διακωμωδούν το πανηγυρικό κλίμα στη χώρα, από τους οπαδούς της Μπάγερν ως τον (αυστριακό) Μπομγκάρτνερ, από τα καλλιστεία ως τις αγκαλιές του Ρέσλερ με στελέχη των Φιλελεύθερων μπροστά στις κάμερες, από τα χαμόγελα της Μέρκελ ως την κατήφεια του Στάινμπρουκ. «Εχουν κριθεί ήδη όλα;» αναρρωτιέται η IG Metall.

«Στις 22 Σεπτεμβρίου η τράπουλα ανακατεύεται» τονίζουν οι δημιουργοί του σποτ και ακολουθεί μία σειρά από βίντεο με πρόωρους πανηγυρισμούς που οδήγησαν σε ήττες και γκάφες.

Το μήνυμα αρχίζει να γίνεται σαφές με τις εικόνες από διαδηλωτές που πηγαίνουν προς το Ράιχσταγκ, το γερμανικό κοινοβούλιο.

«Υπάρχουν ακόμη προβλήματα ... τι γίνεται με τις χαμηλά αμοιβόμενες δουλειές; Με την φροντίδα των παιδιών; Με τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις; Με τη βελτίωση της εκπαίδευσης; Με την καλύτερη απονομή της Δικαιοσύνης;» ρωτά τους πολίτες το συνδικάτο, για να στείλει το δικό του μήνυμα: «Εχεις φωνή... χρησιμοποίησέ την!».

Προειδοποιεί μάλιστα για τους «απρόοπτους» συνασπισμούς που μπορεί να προκύψουν από την κάλπη με ένα απρόσμενο... φιλί στο στόμα μεταξύ δύο μποξέρ, την ώρα της αντιπαράθεσης πριν αρχίσει ο αγώνας!

«Είναι η ώρα να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι», συνεχίζει η IG Metall και υπονοεί κάτι πολύ δυνατότερο, καθώς ένας άνδρας σε πάνελ βγάζει ξαφνικά... τσεκούρι!

Σε αυτές τις εκλογές, πήγαινε να ψηφίσεις! είναι η τελική προτροπή στους πολίτες από το συνδικάτο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ