Κόκκινη κάρτα έβγαλαν οι ισπανικές αρχές στον Λιονέλ Μέσι για φοροδιαφυγή -Κατέβαλε στην εφορία 5 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Κόκκινη κάρτα έβγαλαν οι ισπανικές αρχές στον Λιονέλ Μέσι για φοροδιαφυγή -Κατέβαλε στην εφορία 5 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σέντρα βγάζει η εφορία στην Ισπανία τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κατέβαλαν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στις ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγή μεταξύ των ετών 2007 και 2009.

Η πληρωμή της «αποζημίωσης» έγινε στις 14 Αυγούστου και περιλαμβάνει επίσης και τους τόκους, ενώ καλύπτει την περίοδο 2007-2009.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την καταβολή 9,8 εκατομμυρίων ευρώ από τον καταξιωμένο αθλητή πριν από περίπου δυο μήνες,για την κάλυψη της φορολογικής περιόδου 2010-2011.

Ο Λεό, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 17 του τρέχοντος μήνα ενώ ο δικηγόρος του ζητά την αναστολή της ημερομηνίας κατάθεσής του.

Ο Μέσι είχε γράψει τον περασμένο Ιούνιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για την έρευνα εις βάρος του τα εξής:
«Είμαστε έκπληκτοι με την είδηση, γιατί ποτέ δεν είχαμε διαπράξει οποιαδήποτε παράβαση. Εκπληρώναμε πάντα όλες τις φορολογικές μας υποχρεώσεις, σύμφωνα με τους φοροτεχνικούς μας, που θα φροντίσουν για την αποσαφήνιση αυτής της κατάστασης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ