Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα δημαρχεία Ηρακλείου και Ιωαννίνων ως αντίποινα για τις επεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκια - iefimerida.gr

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα δημαρχεία Ηρακλείου και Ιωαννίνων ως αντίποινα για τις επεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια νεαρών που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο βρίσκονται από το πρωί τα δημαρχεία Ηρακλείου Κρήτης και Ιωαννίνων.

Αναλυτικά, η κατάληψη του δημαρχείου Ιωαννίνων γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων πριν από λίγα 24ωρα σε κτίρια του νοσοκομείου "Γ. Χατζηκώστα", που είχαν μετατραπεί σε στέκια αντιεξουσιαστών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Στο μεταξύ, υπό κατάληψη τελεί από το πρωί και το δημαρχείο Ηρακλείου, από ομάδα νεαρών που διαμαρτύρονται για τις επιχειρήσεις- σκούπα εναντίον αναρχικών πανελλαδικά, από χώρους κατάληψης.

Οι υπηρεσίες του δήμου που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του δήμου, στη Λότζια, δεν λειτουργούν αφού οι καταληψίες δηλώνουν ότι θα παραμείνουν σε αυτό μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ