Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη, αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μη αφήσετε να σας επηρεάσουν λόγια τρίτων στις αποφάσεις σας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

Ταύρος

Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σας θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων που μπορεί να σας κατευθύνουν εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί.

Λέων

Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Παρθένος

Μάθετε να επικαλείστε επιχειρήματα αντί να εφευρίσκετε δικαιολογίες για να ξεφύγετε. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Ζυγός

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε έγγραφα που θα χρειαστεί να υπογράψετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μια γνωριμία του παρελθόντος παρουσιάζεται πάλι και σας αναστατώνει. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

Τοξότης

Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και σας προβληματίσουν έντονα. Θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σας για να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Οι αδέσμευτοι, θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα.

Αιγόκερως

Οι αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως θα σας ευνοήσουν στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά το μέλλον με το ταίρι σας και ορισμένοι από εσάς θα μπουν στην διαδικασία είτε συγκατοίκησης είτε επισημοποίησης. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική και αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

Ιχθείς

Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σας απασχολεί ιδιαιτέρα.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ