Συννεφιασμένος ο ουρανός την Πέμπτη – Βροχές σε Ιόνιο και Πελοπόννησο - iefimerida.gr

Συννεφιασμένος ο ουρανός την Πέμπτη – Βροχές σε Ιόνιο και Πελοπόννησο

Συννεφιασμένος ο ουρανός την Πέμπτη – Βροχές σε Ιόνιο και Πελοπόννησο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν στη Δυτική Ελλάδα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Πέμπτη. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας υπάρχει η πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων στο κεντρικό Ιόνιο και σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σε μικρή περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τη μέγιστη στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη να φτάνει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα βόρεια μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί αναφέρει η πρόγνωση για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ