Πρεμιέρα ως... επίσημη αγαπημένη – Σαρωτική η Εθνική ομάδα κόντρα στη Σουηδία - iefimerida.gr

Πρεμιέρα ως... επίσημη αγαπημένη – Σαρωτική η Εθνική ομάδα κόντρα στη Σουηδία

Πρεμιέρα ως... επίσημη αγαπημένη – Σαρωτική η Εθνική ομάδα κόντρα στη Σουηδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία τύχη δεν είχε η Σουηδία κόντρα στην Εθνική ομάδα, στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Η «επίσημη αγαπημένη» ξεκίνησε δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο της, αφού με σαρωτική εμφάνιση κέρδισε με 79-51.

Αν και οι διεθνείς μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, δεν άργησαν να βρουν το ρυθμό τους και από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου δεν επέτρεψαν καν στους αντιπάλους τους να σκεφτούν το ενδεχόμενο της νίκης, επικρατώντας τελικά με άνεση. Η επόμενη ομάδα που θα βρει μπροστά του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι η Ρωσία, την Πέμπτη (5/9, 22:00). Στο άλλο παιχνίδι του Δ' ομίλου η Φινλανδία κέρδισε την Τουρκία με 61-55.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 21-39, 35-59, 51-79

Σουηδία (Μπραντ Ντιν): Γκραντ 2, Τ. Μασάμπα, Χάκανσον 3(1), Πίτα 7(1), Β. Γκάντεφορς 3(1), Ρας, Τέιλορ 16(3), Σκιόλντεμπραντ 5(1), Α. Γκάντεφορς, Γερέμπκο 8, Μ. Μασάμπα 2, Κιέλμπομ 2

Ελλάδα (Αντρέα Τρινκιέρι): Σλούκας 10(1), Μπουρούσης 12 (6 ριμπάουντ), Ζήσης 6, Σπανούλης 13(5), Περπέρογλου 9(1), Φώτσης 7(1), Παπανικολάου 2, Καββαδάς 3, Μαυροκεφαλίδης 8 (9 ριμπάουντ), Καϊμακόγλου 4, Μπράμος 3, Πρίντεζης 2

Πηγή: sport-fm.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ